ugurokullari.k12.tr bir Uğur Okulları A.Ş. projesidir. Uğur Okulları A.Ş. müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, e-posta, telefon vb.) sizlerden talep etmektedir. Uğur Okulları A.Ş. sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma” çalışmalarında Uğur Okulları A.Ş. bünyesinde kullanılmaktadır. Uğur Okulları A.Ş. , iletişim formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

ugurokullari.k12.tr, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, Uğur Okulları A.Ş. müşterilerine daha özel ve etkin bir deneyim yaşatmak amacıyla Uğur Okulları A.Ş. iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Uğur Okulları A.Ş. ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Uğur Okulları A.Ş. kullanmaktadır. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Uğur Okulları A.Ş.’den gönderilen maillerin alt kısmında bulunan “Kampanya duyurularından haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.” linkine tıklayarak mail gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Uğur Okulları A.Ş. aşağıda yer alan bilgilerden ulaşabilirsiniz:

Adres: Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi EGS Blokları No:12 B2 Blok Kat 11 Bakırköy İSTANBUL

Telefon: 444 4 845

E-posta: iletisim@ugurokullari.k12.tr